Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing

Skåne län

Information

Kultur och utställningar, konst, konsthantverk, föredrag, kurser.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing vars bolagstyp är Enskild firma.

I Simrishamn så är Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 2000-08-07 så skapades Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing och företaget är har F-skattsedel Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing har haft det sedan 2009-02-26.

510607-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Simrishamn.

Just nu är Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing så går det att nå dem via telefon på 0414-31139 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Möllan i Skillinge Kultur och utställningar Maria Lancing är Lancing, Ingar Maria Axelsdotter som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .