Silfverbergs antikviteter & konsthantverk

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Simrishamn och Silfverbergs antikviteter & konsthantverk är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Silfverbergs antikviteter & konsthantverk är ett av dem. Statusen för Silfverbergs antikviteter & konsthantverk är att Bolaget är aktivt.

Silfverbergs antikviteter & konsthantverk är ett Enskild firma och skapades 1999-07-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där företaget finns i jobbar för att företag som Silfverbergs antikviteter & konsthantverk ska trivas.

Silfverbergs antikviteter & konsthantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med antikviteter och konsthantverk samt kursverksamhet. Konsultativa arbete och utbildning i betendevetenskap. Auktionsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Silfverbergs antikviteter & konsthantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Silfverbergs antikviteter & konsthantverk och det finns flera företag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Silfverbergs antikviteter & konsthantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-20282.

.

De som är på något sätt har med Silfverbergs antikviteter & konsthantverk är Silfverberg, Jarl Inge Mårten som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Silfverbergs antikviteter & konsthantverk har 530322-XXXX som sitt organisationsnummer.