Recover-Spa i Vik

Skåne län

Information

Recover-Spa i Vik hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Recover-Spa i Vik finns. I Simrishamn så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Recover-Spa i Vik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Recover-Spa i Vik har haft sedan 1997-01-01. Recover-Spa i Vik har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Recover-Spa i Vik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-16239.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Recover-Spa i Vik har idag 540914-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Recover-Spa i Vik

Massageterapibehandling samt instruktör i spädbarnsmassage, konsultation och rådgivning i förhållningssätt till synskadade för- skolebarn som specialpedagog. SPA-verksamhet-behandlingar.

I Recover-Spa i Vik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Anne Christine Charlott L som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .