Komstad Mekaniska Verkstad

Skåne län

Information

550109-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Komstad Mekaniska Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Komstad Mekaniska Verkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Simrishamn som är den kommunen som Komstad Mekaniska Verkstad finns i.

Komstad Mekaniska Verkstad har varit registrerat sedan 1988-03-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Komstad Mekaniska Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Komstad Mekaniska Verkstad är och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är .

Firmatecknare för Komstad Mekaniska Verkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Komstad Mekaniska Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 0414-50330 eller genom brev på följande adress:

Reparation av jordbruksmaskiner och bilar samt rörläggning och byte av värmepannor

Det finns olika personer som har en koppling med Komstad Mekaniska Verkstad och det är Hallgren, Tommi Jörgen som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,