C.S.T. Byggnation & Husrenovering

Skåne län

Information

C.S.T. Byggnation & Husrenovering är ett företag som finns i Simrishamn. I C.S.T. Byggnation & Husrenovering finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tügel, Celal Seyhan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med C.S.T. Byggnation & Husrenovering så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå C.S.T. Byggnation & Husrenovering på telefon 0414-17333.

Fastighets köp och försäljning samt uthyrning och renovering.

Idag är C.S.T. Byggnation & Husrenovering av bolagstypen Enskild firma.

C.S.T. Byggnation & Husrenovering är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

C.S.T. Byggnation & Husrenovering innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-20 och C.S.T. Byggnation & Husrenovering är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för C.S.T. Byggnation & Husrenovering så är det följande:

C.S.T. Byggnation & Husrenovering har 550623-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.