Förenade Fruktodlare Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Förenade Fruktodlare Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Förenade Fruktodlare Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Förenade Fruktodlare Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556051-3995.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0414-24231 alternativt besöka eller skicka post till Förenade Fruktodlare Aktiebolag på följande adress Soldalen, 277 30, Kivik.

Förenade Fruktodlare Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Förenade Fruktodlare Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . Mårtensson, Sten Erland Anders som är född 1961 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel med besprutningsmedel och andra förbrukningsartiklar inom fruktodlingsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.