Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag

Skåne län

Information

Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag är ett bolag som finns i Simrishamn. I Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zerat, Stig Kent som är född 1954 och har titeln Extern VD, Bjerstam, Jan Erik Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arnoldsson, Bo som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Popovics, Siv Ingrid Marianne som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Alf Mauritz som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Åke Ingvar som är född 1937 och har titeln SuppleantMånsson, Carl Lennart som är född 1951 och har titeln Suppleant, Roosberg, Carl Nils Ingemar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Stavnshöj, Steen Alex som är född 1953 och har titeln SuppleantÖrjefalk, Elisabeth som är född 1952 och har titeln SuppleantMartinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln RevisorLarsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag på telefon 0414-411870.

Bolaget skall uppföra, köpa, sälja, förvalta och uthyra byggnader för industri-, kontors-, affärs- och hantverksändamål. Att förvärva andra aktiebolag, vars verksamhet överensstämmer med verksamheten i Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag samt främja Simrishamns kommuns näringsliv.

Idag är Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas två i förening av -Bjerstam, Jan Erik Bertil -Zerat, Stig Kent -Åberg, Alf Mauritz Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 5 suppleanter.

Simrishamns Industrifastigheter Aktiebolag har 556062-7019 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.