Plastal Building AB

Skåne län

Information

Plastal Building AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Plastal Building AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Plastal Building AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Plastal Building AB har haft sedan 1994-01-01. Plastal Building AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Plastal Building AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Arendal Ars , 405 08, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-18700.

Simrishamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Plastal Building AB Privat, ej börsnoterat.

Plastal Building AB har idag 556102-0271 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Plastal Building AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plastkomponenter till bilindustrin samt uthyrning av rörelsen, anläggningar samt rörelselokaler och därmed förenlig verksamhet.

I Plastal Building AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kjell, Bengt David Harry som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Wendel, Per-Eve Erling som är född 1950 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Göransson, Fredrik Olof Ingvar som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .