Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik

Skåne län

Information

Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1967-05-23. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ådalsv. 20, 277 36, Vitaby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-72030.

Simrishamn arbetar för att bolag som Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva snickerifabrik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik och det är följande personer, Andersson, Paul Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anne-Maria Helen som är född 1965 och har titeln Suppleant, Persson, Per Arne Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Vitaby Snickerifabrik är 556110-0883.