Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Aktiebolag som heter Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1970-01-19 så har Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag varit registrerat och sedan 1971-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gyllebo, 272 97, Gärsnäs. Vi ni istället prata med Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag så kan ni göra det på 0414-23204.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av produkter inom grus- och betongbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jönsson, Jan Erik Leif som är född 1942 och har titeln VD, Jönsson, Jan Erik Leif som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Claeson, Bo Rikard Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Nils Arne Valde som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Ejlertslunds Grus & Betong Aktiebolag har 556132-2727 som sitt organisationsnummer.