Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-09-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag ska trivas.

Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fryserirörelse övensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-18680.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Appelkvist, Henric Christian Firman tecknas i förening av -Appelkvist, Christer -Appelkvist, Sofi Charlotte.

De som är på något sätt har med Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag är Appelkvist, Henric Christian som är född 1973 och har titeln VD, Appelkvist, Henric Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelkvist, Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelkvist, Sofi Charlotte som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Kihlberg, Kristina Maria Rebecka som är född 1978 och har titeln Revisor, .

Gösta Appelkvist Fryseri Aktiebolag har 556151-1782 som sitt organisationsnummer.