Simrishamns Frakt Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, konsultverksamhet inom transportnäringen, handel med värdepapper och fastighets- förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Simrishamns Frakt Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Simrishamns Frakt Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1972-08-08 så skapades Simrishamns Frakt Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Simrishamns Frakt Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556167-8839 är organisationsnummret för bolaget som finns i Simrishamn.

Just nu är Simrishamns Frakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Simrishamns Frakt Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Simrishamns Frakt Aktiebolag är Persson, Nils Per-Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ella Brita som är född 1920 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .