Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva lastbilstrafik, personbilstrafk samt oljeförsäljning jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1972-08-30 så skapades Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556168-6840 är organisationsnummret för bolaget som finns i Simrishamn.

Just nu är Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0414-22031 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Branteviks Åkeri Henry Nilsson Aktiebolag är Nilsson, Ulf Per Henry som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Greta Maj-Britt som är född 1942 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .