Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag

Skåne län

Information

Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag är ett bolag som finns i Simrishamn. I Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Håkansson, Kent Agne som är född 1949 och har titeln VD, Håkansson, Kent Agne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Bo Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Gustaf Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Margit Kerstin som är född 1952 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag på telefon 0414-30126.

Bolaget skall bedriva snickerirörelse.

Idag är Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmqvist, Bo Anders -Håkansson, Kent Agne -Åkesson, Gustaf Erik

Skillinge Snickeri- och varvsindustri Aktiebolag har 556183-2071 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.