Bröderna Löfquist AB

Skåne län

Information

Bröderna Löfquist AB är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Löfquist AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Löfquist AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Löfquist AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1975-02-13. Men sedan 1975-01-01 så har Bröderna Löfquist AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gislöv, 272 92, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Löfquist AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-25153.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som Bröderna Löfquist AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Löfquist AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva jordbruk, entreprenader och transporter inom jordbruk och tillverkningsindustri och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Löfquist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Löfquist AB och det är följande personer, Löfquist, Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfquist, Jan Olle Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfquist, Elvy Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Löfquist, Ingrid Adéle som är född 1950 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant.

Organisationsnummer för Bröderna Löfquist AB är 556189-0947.