Aktiebolaget Simrishamns-Plast

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Aktiebolaget Simrishamns-Plast är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Simrishamns-Plast är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Simrishamns-Plast är att Bolaget är inaktivt.

Aktiebolaget Simrishamns-Plast är ett Aktiebolag och skapades 1978-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Simrishamns-Plast ska trivas.

I Simrishamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produktion samt tryckning av plastprodukter för reklam- och kontorsändamål och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Simrishamns-Plast inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Simrishamns-Plast Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Simrishamns-Plast så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-21122.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Simrishamns-Plast är Nilsson, Bengt Ronnie som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ann-Therése Hildegun som är född 1957 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Simrishamns-Plast har 556197-0400 som sitt organisationsnummer.