Tureholms Maskinstation Aktiebolag

Skåne län

Information

Tureholms Maskinstation Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Tureholms Maskinstation Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tureholms Maskinstation Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tureholms Maskinstation Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tureholms Maskinstation Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tureholms Maskinstation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Virrestad, 272 96, Gärsnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-23209.

Simrishamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tureholms Maskinstation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tureholms Maskinstation Aktiebolag har idag 556200-1395 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tureholms Maskinstation Aktiebolag

Bolaget skall bedriva maskinstationsrörelse för lantbruk, djuruppfödning och växtodling samt därmed förenlig verksamhet.

I Tureholms Maskinstation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Sven Håkan Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gertrud Carina Yvonne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, .