Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia)

Skåne län

Information

Bolaget skall driva sportaffär samt serviceverkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1980-12-18 så skapades Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) och verksamheten är har F-skattsedel Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) har haft det sedan 1994-01-01.

Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556207-5308 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) så går det att nå dem via telefon på 0414-10416 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Agne Börje -Olsson, Bo Agne

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agne B. Ohlsson Sport Aktiebolag (Team Sportia) är Olsson, Agne Börje som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Bo Agne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Asta Marie som är född 1926 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.