Aktiebolaget Dahlbergs Plåt

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Aktiebolaget Dahlbergs Plåt är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Dahlbergs Plåt är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Dahlbergs Plåt är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Dahlbergs Plåt är ett Aktiebolag och skapades 1982-03-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Dahlbergs Plåt ska trivas.

Aktiebolaget Dahlbergs Plåt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Dahlbergs Plåt är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Aktiebolaget Dahlbergs Plåt Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Dahlbergs Plåt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-10015.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlberg, Kjell Göte -Dahlberg, Kjell Tonny Daniel.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Dahlbergs Plåt är Dahlberg, Kjell Tonny Daniel som är född 1969 och har titeln VD, Dahlberg, Kjell Tonny Daniel som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Kjell Göte som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Eva Kerstin Ingegärd som är född 1950 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Dahlbergs Plåt har 556215-7684 som sitt organisationsnummer.