Simrishamns Reklamservice AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Simrishamns Reklamservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Simrishamns Reklamservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Simrishamns Reklamservice AB är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556216-9291.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0414-411580 alternativt besöka eller skicka post till Simrishamns Reklamservice AB på följande adress Fabriksg. 10, 272 36, Simrishamn.

Simrishamns Reklamservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Simrishamns Reklamservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Schönmeyr, Lisbeth Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknadsföringstjänster, distribution av reklamartiklar, försäljning av trädgårdstillbehör samt uthyrning och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.