skåne bygg.in AB

Skåne län

Information

skåne bygg.in AB är ett företag som finns i Simrishamn. I skåne bygg.in AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungné, Sture Jan Martin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungné, Gerd Mona-Lisa som är född 1952 och har titeln Suppleant, Angtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med skåne bygg.in AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå skåne bygg.in AB på telefon 0414-16380.

Bolaget skall bedriva byggnadskonsultverksamhet, äga och förvalta värdepapper samt äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är skåne bygg.in AB av bolagstypen Aktiebolag.

skåne bygg.in AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

skåne bygg.in AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och skåne bygg.in AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för skåne bygg.in AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

skåne bygg.in AB har 556234-5057 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.