Tromben Music Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Tromben Music Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Simrishamn här finns det många olika Aktiebolag. Tromben Music Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Simrishamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Tromben Music Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556246-2639.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 019-192300 alternativt besöka eller skicka post till Tromben Music Aktiebolag på följande adress Klosterg. 23, 703 61, Örebro.

Tromben Music Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tromben Music Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Landgren, Nils Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Nilemar, Pia Christin som är född 1960 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka producerande verksamhet, konsultverksamhet, artistverksamhet, kompositörsverksamhet, textverksamhet, arrangörsverksamhet och handelsrörelse inom konst, bok, film, video, radio, TV, grammofon, musik, nöjes, reklam och teater- branschen samt idka därmed förenlig verksamhet. Därjämte kan bolaget köpa, sälja och förvalta aktier, obligationer, reverser, andelar och fastigheter samt köpa och sälja administrativa tjänster, ingå borgensåtaganden samt idka därmed förenlig verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller lag om kreditmarknadsbolag. Tillika äger bolaget rätt att för dotterbolag och närbesläktade företag ingå borgensåtagande, så och till dessa lämna lån.