Håkan Mårtensson AB

Skåne län

Information

556275-3615 är organisationsnummer för företaget Håkan Mårtensson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan Mårtensson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Håkan Mårtensson AB finns i.

Håkan Mårtensson AB har varit registrerat sedan 1986-04-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan Mårtensson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Håkan Mårtensson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Håkan Mårtensson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Håkan Mårtensson AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-17480 eller genom brev på följande adress:
Storg. 23, 272 31, Simrishamn

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet samt utföra marknadsförings- och administrationstjänster, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan Mårtensson AB och det är Mårtensson, Anders Håkan som är född 1952 och har titeln VD, Mårtensson, Anders Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Frans Anders Johan som är född 1978 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Tina Elisabet som är född 1980 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor