Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB

Skåne län

Information

Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB är ett av många företag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-07-02. Men sedan 1986-01-01 så har Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dalg. 2, 276 30, Borrby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-20698.

Simrishamn arbetar för att företag som Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och montering av bygg- och inredningssnickerier samt utföra reparationer av motorfordon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB och det är följande personer, Nilsson, Kerstin Anna Greta som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin A Marie-Charlotte som är född 1963 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kjell Nilssons Snickeri & Montage i Borrby AB är 556277-2052.