GKF Logistik Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och GKF Logistik Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och GKF Logistik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för GKF Logistik Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

GKF Logistik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-01-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som GKF Logistik Aktiebolag ska trivas.

I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet genom organisation, utveckling, marknadsföring, förmedling och försäljning av transport- och logistiktjänster och avfallshantering och kompostering samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GKF Logistik Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är GKF Logistik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med GKF Logistik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0417-10268.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med GKF Logistik Aktiebolag är Lindström, Anders Stefan som är född 1957 och har titeln Extern VD, Karlsson, Alf Inge som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Mats Jörgen som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnsved, Paul Eric Per-Olof som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Lars Niklas som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrström, Lennart John Anders som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

GKF Logistik Aktiebolag har 556290-5405 som sitt organisationsnummer.