Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag

Skåne län

Information

556294-4982 är organisationsnummer för verksamheten Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag finns i.

Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-03-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-26280 eller genom brev på följande adress:
Kullag. Baskemölla , 272 94, Simrishamn

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Örsmarks Läkarmottagning Aktiebolag och det är Örsmark, Elna Kerstin Cecilia som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gylfe, Stig Torsten Anders som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,