Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-07-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag ska trivas.

Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa och sälja elenergi, fjärrvärme, kabel-TV- och internettjänster, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-28556.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Axelsson, Anna Viola Ingegerd Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag är Andersson, Lars Ove Göran som är född 1960 och har titeln Extern VD, Axelsson, Anna Viola Ingegerd som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellsson, Gunborg Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller-Hansen, Bitte Lena Kirsten som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Marie Helene som är född 1967 och har titeln HuvudansvarigrevisorFöretagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Österlens Kraft Försäljnings Aktiebolag har 556301-9487 som sitt organisationsnummer.