Sweet Hospitality Consult AB

Skåne län

Information

I Simrishamn finns det ett Aktiebolag som heter Sweet Hospitality Consult AB. Det finns flera verksamheter som liknar Sweet Hospitality Consult AB i Skåne län. Simrishamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sweet Hospitality Consult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1987-07-27 så har Sweet Hospitality Consult AB varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sweet Hospitality Consult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Sweet Hospitality Consult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Rörum 12, 272 95, Simrishamn. Vi ni istället prata med Sweet Hospitality Consult AB så kan ni göra det på 0414-24164.

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom besöksnäringen, förvaltning av aktier och fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Minell, Stefan Nils-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Minell, Caroline Ebba Marie som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hörström, Eva Kristina Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Sweet Hospitality Consult AB har 556302-9635 som sitt organisationsnummer.