Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag

Skåne län

Information

Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Rådmansg. 7, 272 31, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-13485.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag har idag 556305-2603 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Mats Peter Thomas -Olsson, Ingela Marita Birgitta är den som för stunden ansvarar för Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag

Bolaget skall idka handel med elektriska artiklar och hushållsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Elektroprodukter Simrishamn Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Mats Peter Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ingela Marita Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .