HAGLUND SHIPPING Aktiebolag

Skåne län

Information

HAGLUND SHIPPING Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där HAGLUND SHIPPING Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. HAGLUND SHIPPING Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket HAGLUND SHIPPING Aktiebolag har haft sedan 2005-04-28. HAGLUND SHIPPING Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HAGLUND SHIPPING Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 2 A, 272 31, Simrishamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-14958.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HAGLUND SHIPPING Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HAGLUND SHIPPING Aktiebolag har idag 556323-4615 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HAGLUND SHIPPING Aktiebolag

Bolaget skall driva rederiverksamhet samt försäljning av varor och tjänster i anslutning härtill.

I HAGLUND SHIPPING Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haglund, Stig Lennart som är född 1936 och har titeln VD, Haglund, Stig Lennart som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Karl Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Kerstin Berit som är född 1938 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .