Simris Driftteknik AB

Skåne län

Information

556325-2567 är organisationsnummer för företaget Simris Driftteknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Simris Driftteknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Simris Driftteknik AB finns i.

Simris Driftteknik AB har varit registrerat sedan 1988-05-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Simris Driftteknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Simris Driftteknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Simris Driftteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Simris Driftteknik AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0747594 eller genom brev på följande adress:
Lästg. 1, 272 36, Simrishamn

Bolaget ska bedriva entreprenad i teknisk och ekonomisk fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Simris Driftteknik AB och det är Erlandsson, Karl Håkan Sture som är född 1950 och har titeln VD, Erlandsson, Karl Håkan Sture som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Isberg, Jarl Axel Christer som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Sven Arnfrid som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kaj Rune Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kent Rune som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotErlandsson, Eivor Gunhild som är född 1950 och har titeln Suppleant, Isberg, Liselotte Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lillemor Carina som är född 1965 och har titeln SuppleantOlsson, Gert Inge Nicklas som är född 1985 och har titeln SuppleantPersson, Kerstin Vivi-Anne som är född 1946 och har titeln SuppleantMartinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor