Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter

Skåne län

Information

Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-08-29. Men sedan 1989-01-01 så har Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenbocksg. 6, 272 31, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-411972.

Simrishamn arbetar för att bolag som Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt handel med konst och antikviteter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter och det är följande personer, Hepp, Gunilla Margareta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maj-Inger som är född 1936 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Hepps Restauranger & Antikviteter är 556332-5777.