abk Docea AB

Skåne län

Information

abk Docea AB är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som abk Docea AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

abk Docea AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

abk Docea AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-02-09. Men sedan 1991-01-01 så har abk Docea AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till S:t Olofsg. 9, 603 55, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på abk Docea AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8147175.

Simrishamn arbetar för att bolag som abk Docea AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för abk Docea AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva företagsekonomisk och kartteknisk konsultation, utbildningsverksamhet, publicistisk verksamhet, förvaltning av värdepapper, trädgårds- och fastighetsservice, biodling, överlåtelsebesiktning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för abk Docea AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till abk Docea AB och det är följande personer, Blomqvist, Tor Staffan T:son som är född 1946 och har titeln VD, Blomqvist, Tor Staffan T:son som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Anna Ulrika Elisabeth som är född 1982 och har titeln Suppleant, Wänström, Erik Torsten Helge som är född 1947 och har titeln Revisor, Wänström Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för abk Docea AB är 556350-7531.