Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri-, speditions- lagrings- och entreprenadrörelse, handel med värdepapper, uthyrning av fordon, lokaler jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0414-18600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stenkilsson, Hans Anders.

De som är på något sätt har med Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag är Stenkilsson, Hans Anders som är född 1959 och har titeln VD, Stenkilsson, Hans Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlind, Kjell Nils Roland som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stenkilsson, Bror Anders Göran som är född 1929 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Bror Stenkilssons Åkeri Aktiebolag har 556353-8593 som sitt organisationsnummer.