Svets och Tillbehör i Ystad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Svets och Tillbehör i Ystad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Svets och Tillbehör i Ystad AB är ett av dem. Statusen för Svets och Tillbehör i Ystad AB är att Bolaget är aktivt.

Svets och Tillbehör i Ystad AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svets och Tillbehör i Ystad AB ska trivas.

Svets och Tillbehör i Ystad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av svetsutrustning med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svets och Tillbehör i Ystad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Svets och Tillbehör i Ystad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Svets och Tillbehör i Ystad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-553600.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Svets och Tillbehör i Ystad AB är Sahlin, Per Åke Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Doxi, Michel Archamides som är född 1946 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, .

Svets och Tillbehör i Ystad AB har 556360-3470 som sitt organisationsnummer.