Stengårdens Foderkök Aktiebolag

Skåne län

Information

Stengårdens Foderkök Aktiebolag är ett av många företag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Stengårdens Foderkök Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stengårdens Foderkök Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stengårdens Foderkök Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-05-29. Men sedan 1989-01-01 så har Stengårdens Foderkök Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Simris Stengården, 272 38, Brantevik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stengårdens Foderkök Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3603109.

Simrishamn arbetar för att företag som Stengårdens Foderkök Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stengårdens Foderkök Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av djurfoder samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stengårdens Foderkök Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Anna Mette Kristina Firman tecknas i förening av -Kowal, Anna Ingela Margareta -Persson, Anna Ingrid Margareta.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stengårdens Foderkök Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Anna Mette Kristina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kowal, Anna Ingela Margareta som är född 1969 och har titeln Suppleant, Persson, Anna Ingrid Margareta som är född 1973 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stengårdens Foderkök Aktiebolag är 556360-8784.