Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag

Skåne län

Information

Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag är ett bolag som finns i Simrishamn. I Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jeppsson, Lars Erik Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Håkansson, Alf Ingvar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorNP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag på telefon 0411-520487.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av personbilar, lantbruksmaskiner, bedriva reklam och PR verksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jeppsson, Lars Erik Stefan

Bröderna Jeppsson Bil & Traktor Aktiebolag har 556371-1455 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.