Kvarnby Smedja AB

Skåne län

Information

Kvarnby Smedja AB är ett av många verksamheter som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Kvarnby Smedja AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kvarnby Smedja AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kvarnby Smedja AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-09-21. Men sedan 1990-01-01 så har Kvarnby Smedja AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 5, 272 31, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kvarnby Smedja AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-12344.

Simrishamn arbetar för att verksamheter som Kvarnby Smedja AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kvarnby Smedja AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kvarnby Smedja AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kvarnby Smedja AB och det är följande personer, Johansson, Karin Agneta Charlotte som är född 1959 och har titeln VD, Johansson, Sven Ingvar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karin Agneta Charlotte som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kvarnby Smedja AB är 556371-1604.