Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag

Skåne län

Information

Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Jeppas Äng 13, 276 60, Skillinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0414-13880.

Simrishamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag har idag 556382-4910 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, äga och förvalta värdepapper, konst och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Söderberg & Ask Arkitektkontor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ask, Björn Ivar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Göran Carl-Åke som är född 1946 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor, .