Deventa Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva handel med glasinredningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Deventa Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Deventa Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1990-01-05 så skapades Deventa Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Deventa Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Deventa Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556383-5882 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Deventa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Deventa Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-521450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Deventa Aktiebolag är Olsson, Lars Erik Ingmar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brinte, Bengt Arne Henrik som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .