Blästorps Jordbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkerbruk med djurskötsel, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Blästorps Jordbruks Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Blästorps Jordbruks Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1990-01-22 så skapades Blästorps Jordbruks Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Blästorps Jordbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Blästorps Jordbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556383-5965 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Blästorps Jordbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Blästorps Jordbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0411-520271 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Blästorps Jordbruks Aktiebolag är Jönsson, Bengt Johan Malte som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Kjell Alf Bertil som är född 1946 och har titeln Suppleant, Månsson, Kent Eve Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .