Nordhs Lantbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruksrörelse såsom växtodling, djuruppfödning, mjölkproduktion och maskinstation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordhs Lantbruks Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Simrishamn så är Nordhs Lantbruks Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Simrishamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Simrishamn och i Skåne län. Redan 1990-01-03 så skapades Nordhs Lantbruks Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Nordhs Lantbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nordhs Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556384-0981 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Simrishamn.

Just nu är Nordhs Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nordhs Lantbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8950331 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nord, Astrid Ingegerd -Nord, Kjell Assar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordhs Lantbruks Aktiebolag är Nord, Astrid Ingegerd som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Kjell Assar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hans Torsten som är född 1947 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .