Raftastens Jordbruks AB

Skåne län

Information

Raftastens Jordbruks AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Raftastens Jordbruks AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Raftastens Jordbruks AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Raftastens Jordbruks AB har haft sedan 1994-01-01. Raftastens Jordbruks AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Raftastens Jordbruks AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Raftasten, 276 35, Borrby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0411-520690.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Raftastens Jordbruks AB Privat, ej börsnoterat.

Raftastens Jordbruks AB har idag 556394-3181 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Raftastens Jordbruks AB

Bolaget skall bedriva jordbruk med djurskötsel samt därmed förenlig verksamhet.

I Raftastens Jordbruks AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Bengt Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Anders Christer som är född 1966 och har titeln Suppleant, Månsson, Kent Eve Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .