Stockeboda Aktiebolag

Skåne län

Information

Stockeboda Aktiebolag är en verksamhet som finns i Simrishamn. I Stockeboda Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnsson, Sven Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Ingrid Else-Marie som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Elsa Alvhild som är född 1934 och har titeln Suppleant, Johnsson, Berit Dorotea som är född 1932 och har titeln Suppleant, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln RevisorssuppleantHans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stockeboda Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stockeboda Aktiebolag på telefon 0414-24102.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende jordbruk, skogsbruk, vattenbruk och restaurang samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stockeboda Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stockeboda Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stockeboda Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stockeboda Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stockeboda Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johnsson, Ingrid Else-Marie -Johnsson, Sven Anders

Stockeboda Aktiebolag har 556400-4405 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.