Hamnkrogen Maritim Aktiebolag

Skåne län

Information

Hamnkrogen Maritim Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Simrishamn. Det är nämligen den kommunen som Hamnkrogen Maritim Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hamnkrogen Maritim Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Hamnkrogen Maritim Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-09-17. Men sedan 1990-01-01 så har Hamnkrogen Maritim Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamng. 31, 272 31, Simrishamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hamnkrogen Maritim Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0414-411360.

Simrishamn arbetar för att bolag som Hamnkrogen Maritim Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hamnkrogen Maritim Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolagets verksamhet är hotell- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hamnkrogen Maritim Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Appelkvist, Henric Christian -Henriksson, Elna Britt-Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hamnkrogen Maritim Aktiebolag och det är följande personer, Appelkvist, Henric Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henriksson, Elna Britt-Marie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Henrik Tobias som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hamnkrogen Maritim Aktiebolag är 556406-2882.