Nyhems Frukt Aktiebolag

Skåne län

Information

556406-8152 är organisationsnummer för bolaget Nyhems Frukt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nyhems Frukt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Nyhems Frukt Aktiebolag finns i.

Nyhems Frukt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nyhems Frukt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Nyhems Frukt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nyhems Frukt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nyhems Frukt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-24358 eller genom brev på följande adress:
Lukasv. 41, 272 95, Simrishamn

Bolaget skall bedriva handel med frukt samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nyhems Frukt Aktiebolag och det är Olsson, Lars Johnny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva som är född 1947 och har titeln Suppleant, Hallberg, Per Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Revisor, Sydkust Revision AB som är född och har titeln Revisor,