Team Bergström AB

Skåne län

Information

Team Bergström AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Simrishamn som är den kommunen där Team Bergström AB finns. I Simrishamn så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Team Bergström AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Team Bergström AB har haft sedan 1994-01-01. Team Bergström AB har funnits sedan och 2005-04-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Team Bergström AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Föreningsg. 40, 211 52, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0414-22042.

Simrishamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Team Bergström AB Privat, ej börsnoterat.

Team Bergström AB har idag 556409-1378 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Team Bergström AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fast egendom och värdepapper, bedriva utbildnings- och galleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Team Bergström AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Carl Bertil Rolf som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Boel Agneta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .