Erik i Ö Herrestad Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och Erik i Ö Herrestad Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Erik i Ö Herrestad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erik i Ö Herrestad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erik i Ö Herrestad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Erik i Ö Herrestad Aktiebolag ska trivas.

Erik i Ö Herrestad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jordbruk, svinproduktion, entreprenadverksamhet, uthyrning av bostad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erik i Ö Herrestad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Erik i Ö Herrestad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med Erik i Ö Herrestad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9221722.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Erik i Ö Herrestad Aktiebolag är Andersson, Gert Ove Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Ingrid Karin Agneta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Erik i Ö Herrestad Aktiebolag har 556415-8615 som sitt organisationsnummer.