IN Jordbruks Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Simrishamn och IN Jordbruks Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och IN Jordbruks Aktiebolag är ett av dem. Statusen för IN Jordbruks Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

IN Jordbruks Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Simrishamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som IN Jordbruks Aktiebolag ska trivas.

IN Jordbruks Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Simrishamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva husdjursskötsel och växtodling inom jord- och skogsbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IN Jordbruks Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är IN Jordbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Simrishamn.

Vill man komma i kontakt med IN Jordbruks Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med IN Jordbruks Aktiebolag är Nilsson, John Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jan Edvard som är född 1935 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

IN Jordbruks Aktiebolag har 556415-9084 som sitt organisationsnummer.