Eskil Brantling Aktiebolag

Skåne län

Information

556416-8895 är organisationsnummer för verksamheten Eskil Brantling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskil Brantling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Simrishamn som är den kommunen som Eskil Brantling Aktiebolag finns i.

Eskil Brantling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskil Brantling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Eskil Brantling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Simrishamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eskil Brantling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eskil Brantling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0414-22001 eller genom brev på följande adress:
Gislövsv. 31, 272 38, Brantevik

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, fastighets- och kapitalförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eskil Brantling Aktiebolag och det är Brantling, Kent Eskil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Brantling, Britt Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor